Nye dansere

Dansegaranti

Nye dansere er velkomne igennem hele sæsonen, både par og enlige. Har du  ingen dansepartner – så kom alligevel. Vi kan ikke garantere faste dansepartnere, men vi kan garantere, at alle kommer til at danse igennem en danseaften.

Nye dansere

Er du ukendt med folkedans, men har lyst til at prøve – så kom. Vi gennemgår de almindelige  trin og danse, når der er behov. Nogle dansere er meget øvede, mens andre er mindre øvede. Vi bestræber os på, at alle kan være med.

Dragt er ingen forudsætning

Der er mange forestillinger og myter om folkedans. En af dem er påklædningen. På vore danseaftener er her hverken strikkede huer, træsko eller stivede forklæder. Nej, vi danser i vores private hverdagstøj, og vi har ingen forventninger eller krav om en bestemt type påklædning ved vore danseaftener.  Dragter bruges til opvisninger, og det er ikke nødvendigt at eje en dragt for at danse folkedans. Derimod er det nødvendigt at have lette dansesko med, som både sidder godt fast på fødderne, og som har en sål, som kan glide på et trægulv.

Øvelse gør mester

Naturligvis er der nye trin, dansefatninger, opstillinger og begreber, som man skal lære, og rytmisk sans er godt, når man danser. Jo mere man øver sig, jo mere overskud får man til at nyde musik og bevægelse. Der er flere muligheder for at blive rutineret med trin og danse igennem forskellige kurser.

Mød op

Mød bare op til en danseaften eller ring til en af os og få mere at vide

Lukket for kommentarer.